Web

Уеб дизайн

Имам един познат, който прави сайтове...
Сблъсквали ли сте се с това?


Ако не сте , знайте – това е опасно! Представянето ви в интернет пространството е ключов елемент за бизнеса, затова към него трябва да се подходи внимателно и предвидливо.

Ако вашият сайт съчетава концепция, дизайн и функционалност, които да отразяват правилно корпоративната Ви идентичност, можете да разчитате на една наистина работеща реклама, неограничена откъм физически , социални, религиозни и други фактори.

Интернет и уеб създават възможността по-добре да комуникирате и обслужвате нуждите на клиентите си, да им предоставите възможността сами да получат информацията, която ги интересува, без това да е обвързано с конкретни ангажименти от ваша или тяхна страна.

Уеб предлага и оптималното съотношение „цена, брой потребители и разходи на един потребител”.
Компанията ни е специализирана в работата в медийна среда,затова в Интернет ние сме във свои води!

С цялата тежест и отговорност на интернет представянето като цяло, бихте ли се доверили на „познат, който прави сайтове” и може би в момент на нужда няма да е на ваше разположение?

Предлагаме проектиране и изграждане на уеб / интернет сайтове, покупка на домейн и хостинг (по желание на клиента), консултация и търговия, подръжка и update, медия планиране-онлайн промоции , банерна реклама,кампанийни игри, регистрация в търсачки и портали, анализ на статистиката и системен мониторинг, разработка на offline site – портативен вариант на вашия сайт,записан на CD за offline разпространение.