Print

Лого дизайн

Логото и корпоративния дизайн – това е облика на Вашата фирма или марка, носителя на първото впечатление.Професионално изработеното лого разкрива характера на дейността или продукта, то е натоварено с емоционален заряд, който кара потребителите да ви повярват и да ви обикнат. Отговорността на логото е да ви представи така, както изглеждате в перфектните представи на потребителя или клиента.

То е като правилно скроена дреха, която Ви приляга отлично и придава неповторимост и стил...именно по нея ще Ви посрещнат.

Добре поднесените фирмени реквизити като визитката, папка, бланка, плик или CD несъмнено ще натрупат още позитиви за Вас.

Освен концептуалната разработка на логотип и фирмена идентичност предлагаме и   реализация /печат/ върху всички медийни носители на корпоративна идентичност или така наречените акцидентни материали: папки, визитки, бланки, блокнотове,фирмени CD-та; фирмени сувенири – чаши, химикалки и пр.(индивидуален дизайн), работно облекло, идентификационни баджове, кампанийни значки и много други, както и нестандартни носители по ваш избор.